10 Grunner til hvorfor du bør begynne til å trene Zumba i dag!

10 Grunner til hvorfor du bør begynne til å trene Zumba i dag!

Er du lei av de kjedelige øvelserne i gym eller den gamle kjedelige joggingturen du alltid løper? Begynn til å miste overflødig vekt gjennom at danse Zumba! Før du gjør det så les om det som gjør det så gunstig!

Hva er Zumba?

Zumba er en treningsmetode som er en kombinasjon av vestlig fitness og latinamerikansk dans. Det er øvelser som holdes under oppsyn av en instruktør når deltakerne danser til rytmen av musik og prøver å etterligne instruktørens bevegelser.

Her er de viktigste fordelene ved regelmessig Zumbatrening:

1. Rask forbrenning av kalorier - Når du trener Zumba kan du brenne ca 800 kalorier per time - Det er mye mer anstrengende enn å løping.

2. Den danner alle kroppens muskelgrupper - Zumba har en positiv effekt på att forme alle våre muskelgrupper. Det utvikler heller ikke overdreven muskulatur slik at kvinner kan trene så mye de vil uten å bekymre seg.

3. Umiddelbare resultater - de første effektene er allerede synlige etter bare noen få uker. Ingenting motiverer oss til å trene mer enn raske resultater!

4. Vevissthet om kroppen din - Mens vi trener Zumba så merker vi til muskler som vi ikke tidligere vært klar over!

5. Forbedrer kreativitet! - Det er bevist at dansen påvirker synkronisering av våre cerebrale hemisfærer og dermed øker vår kreativitet.

6. En god måte å være nede o stresse av - Etter en time med trening glemmer du de problemene som du har med deg fra ditt arbeid.

7. Følelse av lykke - Danse Zumba utsondrer hormonet endorfin som kalles lykke hormnon. Dette gjør det til en ideal måte å bekjempe vinter og høst depresjon!

8. Det er enkle bevegelser - Vi står fritt til å imitere bevegelsene til instruktøren uten å forårsake bekymring for at vi ikke går akkurat i instruktørens forspor. Det som teller mest er gleden og vi føler det er gøy!

9. Det er en god måte å bygge opp kondisjon - Zumba kan man trene i alle foskjellige former og alle mennesker kan trene Zumba uavhengig av fysikk eller alder.

10. En god sjanse til å lære kjenne inspirerende mennesker - Opplæring av Zumba er holdt i grupper, defor kan vi også møte folk som er belastet med positiv energi.