Vivèse Senso Duos olje: En naturlig vei for sterkt og sunt hår

Vivèse Senso Duos olje: En naturlig vei for sterkt og sunt hår

Hårtap er en vanlig skritt i utvikling av hår. Hva gjør du når håret faller av i store mengder? Hvordan ska man unngå total skallehet? 

Hårtap påvirker hovedsakelig menn, men i økende grad har denne lidelsen også begynt å påvirke kvinner. Hårtap er påvirket av mange forskjellige faktorer som dårlig kosthold, stress eller sykdom. For kvinner kan det også være andre faktorer som påvirker (tørt hår, rettet hår, færget hår eller andre ting). 

For å forhindre hårtap og nyte av tykt vakkert hår må du levere de riktige ingrediensene til kroppen som inneholder riktig mengde vitaminer. Nylig har Vivèse Senso Duo nye olje dukket opp på markedet vars to-fase formel gir frodig og tykt hår takk være de aktive ingrediensenes egenskaper som Scutellaria baicalensis, koffein, camellia ekstrakt, soyabønner go hvete bakterie, arginin, gresskarrfrøolje og kokosolje.

Scutellaria baicalensis forbedrer mikrosirkulasjonen o hodebunnen og stimulerer hårrøttene til økt produksjon av hår. Det øker energien av stamceller i håret og gjenoppretter den naturlige balansen av hodebunnen. 

Koffein stimulerer hårroten, aktiverer veksten av hår. I tillegg blokkerer den utskillelsen av hormonet ansvarlig for hårtap. 

Ekstrakt av Camellia lukkes, og beskytter håret vårs struktur for tidlig aldring og mekaniske skader av strukturen. Å annen side gir ekstrakt av soya og hvetespirer sukker som folliklene trenger for vekst og fortsatt utvikling. 

Arginin slapper blodkarene i hodebunnen som virker positivt for blodtilførselen til hårsekkene, som deretter begynner å produsere mer kreatin (viktigste byggesteinen i håret). 

Rosfrøolje, gresskarfrøolje og kokosolje er en rik kilde til mineraler og sporstoffer, vitamin E og C, og mettede fettsyrer. Disse ingrediensene vil hjelpe oss og revitalisere hårets fiber og glatte overflater i hårets struktur som gjør at håret får tilbake en sunn glød og glans. 

Bruken av Vivèse Senso Duo er veldig enkelt: Det er nok å massere oljen inn i hodebunnen og la den vare over natten og deretter på morgen vaske den ut av håret og hodebunnen. Dette bør gjøres minst 3 ganger i uken i flere måneder som gjør at håret slutter å falle av og gir håret et sunt utseende.