Lefery: Oppdagelsen til tre nobelprisvinnere i kjemi fra 2009 førte til gjennombrudd i kampen mot rynker

Lefery: Oppdagelsen til tre nobelprisvinnere i kjemi fra 2009 førte til gjennombrudd i kampen mot rynker

De kliniske testene utført av prof. Romain Lefery har bevist at det finnes en formel som hjelper å håndtere rynker, slapp og tørr hud - i praksis tillater det å forynge utseende for 15 år.

Før vi går videre i detaljer, her kommer flere medisinske nyheter angående denne banebrytende oppdagelsen. Huden til en 65 år gammel kvinne, etter anvendelse av formelen, fra medisinsk synspunkt begynte huden å korrespondere middelaldrende hud. Hva er mer - medisinsk sett - huden til en 55 år gammel kvinne, etter bruk av oppdagelsen, presenterte seg selv på samme måte som hos en kvinne i livets vår. Hudens biologisk alder hos kvinner på 30 og 35 år har flyttet tilbake til den tiden da de var unge skjønnheter.

Ved første blikk, kan disse nyhetene høres for optimistisk... Dersom en beserer på utdatert medisinsk kunnskap. Hvis vi tar imidlertid hensyn til de nye oppdagelsene til nobelprisvinnerne om celler i kroppen, da blir det klart hvordan vitenskapen har funnet en metode mot rynker og reversering av aldring.

(Rapport fra New York - Anette Yorin) På en dramatisk pressekonferanse ble det avslørt hvordan den ledende amerikanske professoren klarte å gjenopprette ungdommelig ungdom til aldrende hud. Hemmeligheten er en helt ny tilnærming til aldring av huden - ny oppdagelse av prof. Romain Lefery som er basert på gjennombruddet til 3 nobelprisvinnere i kjemi fra 2009: V. Ramakrishnan, T. Steitz, A. Yonath.

Formelen har allerede gjennomgått tester på morsuniversitetet, laboratorie- og kliniske tester som retter mot å få igjen 15 år yngre hud i NB: 15-30 dager. Med de samlede journalistenes egne øyne ble det avslørt hvordan en 55 år gammel kvinne blir 10 år yngre i løpet av 5-minutters behandling.

Etter at journalister ble kjent med detaljer om testen til den 55 år gamle kvinne, presenterte prof. Romain Lefery til oss hvilke typiske problemer står overfor kvinner på 30-65 år. Disse problemene er: vedvarende rynker på panne, skjemmende kråketær rundt øyer, dype rynkete linjer som strekker seg fra nesen på lepper, myk, slapp hud på hake, tørr gammel hud. Så demonstrerte professor kliniske bilder som dokumenterte denne ekstraordinære oppdagelsen.

Presentasjonen startet med en hvit dunbløt blanding i en krukke. Professoren begynte å påføre den i ansiktet til Jane Smith med å forsiktig klappe den inn, ikke gni eller massere den i huden på noe tidspunkt. Den hvite blandingen har etter hvert forsvunnet fra overflaten og trengt inn i huden. Da viste han til oss bilder tatt under testen. Så opplevde vi det første beviset som bekreftet hvordan forsvinner vedvarende rynker. Pannen til den 55 år gamle Jane Smith har blitt ren og glatt som en babyens hud. Vi så deretter hvordan skjemmende kråketær smeltet bort foran øynene våre. De dype, stygge linjene som hadde strakt seg ut fra nesen til munnen etterpå gjemte seg i et øyeblikk også.

Huden til Jane Smith har blitt jevnere enn noen gang før. Du kunne merke hvor glatt den er når du så på den. Og det er ikke alt. For en stor overraskelse det var til oss da også hennes gammel, slapp og myk hud på haken ble fastere etter kuren og presenterte seg som hos en 35-åring.
På slutten av forestillingen glødet ansiktshuden til Jane Smith av friskhet, vitalitet og ungdommelighet. Når man så på hennes attraktiv ansiktshud, kunne man sverge på at den aldri i livet har blitt ødelagt, sliten eller tørr. På denne måten har denne fantastiske oppdagelsen forvandlet en moden 55-åring - Jane Smith til en nydelig 35-åring. Vi hadde levende bevis på det.

Professoren forklarer

Den uvanlige forandringen som dere har vært vitne til, er for en gjennomsnitts mann et mirakel. Men for en forsker er det annerledes. Den er basert på faktum som har blitt forutsett av alle leger og forskere, og nobelprisvinnerne har sett det i hudcellenes DNA. Prof. Lefery fortsetter: Med alder, begynner muskler og kjertler under huden å krympe. I stedet for å forbli faste og harde som i barndommen, blir de myke og slappe. De begynner å falle fra hverandre - det danner seg groper, linjer og rynker. Huden mister sin elastisitet. Det sendte advarende signaler på aldring etter kort tid.

Hva gjør at disse hudcellene faller fra hverandre? Det er ikke mangel på hydrering som hevdet i slagord av store kosmetikkfirmaer. Hvis det var sant du ville trenge kun såpe og vann for å være evig ung. Det er ikke mangel på hydrering, men mangel på noe like viktig. Hoved næringsstoffer av DNA, en formel som virker på DNA-nivå og som kroppen din ikke lenger er i stand til å selvstendig produsere. Kroppen ved en viss alder slutter å produsere denne maten for DNA. Med andre ord, dør huden av sult.

Kan man endre naturen?

Prof. Romain Lefert utdyper videre. Hva skjer his medisinsk vitenskap beviser til deg at takker være ny struktur som nærer DNA du kunne akkurat nå snu tilbake ødeleggelse av huden forårsaket av aldring? Hva hvis du kunne gjenopprette ungdommelig tilstand av sin hud? Og hva om medisinsk vitenskap ville demonstrere for deg gjennom gnistrende ny oppdagelse som bygger på naturlige ingredienser nærende DNA, at du kan få igjen ung utseende av frisk og vakker hud. Jevne ut lag av røff, grov hudvev, som har dekket din vakker glød av skjønnhet gjennom mange år. Gi næring til alle rynker og linjer, slik at de vil forsvinne i en meget kort tid.

Ja vitenskapen gjorde dette! Senere ble det også bekreftet både i kliniske og laboratorie-tester. Når denne formelen som gir næring til DNA blir påført dikert på huden så hjelper den å gjenopprette ung utseende i overraskende raskt tempo. Og hjelper å forsvinne linjer, rynker, kråketær EN GANG FOR ALLE!

Kilde