Bromse hudens aldring på DNA-nivå? Nå er det mulig å herde ved Lagrend Night! 

Bromse hudens aldring på DNA-nivå? Nå er det mulig å herde ved Lagrend Night! 

Få den nyeste informasjonen i kosmetikk der tusenvis av lykkelige kvinner allerede tatt nytte av verden over.

Den virkelige revolusjonen i kampen mot rynker! Franske genetikere har utviklet en onnovativ formula basert på naturlige aktive ingredienser og de nyeste funnene i nanoteknologi. Takket være kombinasjonen av foryngrede komplekse Lagrend Hyaluron Intense Skin Repair Night er gitt spektakulære resultater i form av fuktighet, glatter och innstramming av huden så tidlig som fire uker!

Lagrend Night behandling består av to kremer - en dagkrem og en nattkrem - beriket på nøye utvalgte ingredienser som brukes i formulan og kosmetiske behandlinger på verdenbasis. Disse kremene inkluderer hyaluronsyre, kolagen, D-panthenol og naturlige ekstrakter av agurkurt og avocado dypt til stand og fornyer og styrker huden, reduserer rynker och hindrer dannelsen av nye rynker. Ved å benytte resultatene modern vitenskap og forskning, kan kremer trenge dypt inn i huden og stimulere cellene til en øket produksjon av kolagen som gir en bedre absorpsjon av aktive ingredienser og forlenger effekter av løfte og anti. Komplekse Lagrend Night hemmer aldringsprosessen i huden, fukter huden og forbedrer hudens utseende. I tillegg lysner mørke ringer under øynene, kviser reduseres, ødem fjernes og ansiktskonturer jevnes og huden beskyttes mot skadelige UV-stråler. Den naturlige formula kan brukes på alle typer hud hvor som helst. Formulan er også trygt for allergisk hud. 

Hvordan gjør alle ingrediensene i kremen Lagrend Night? 

Hyaluronsyre binder vannmolekyler, fukter huden dypt og gir huden elastisitet.

Kolagen fyller mangel på verdifulle proteiner dersom produksjonen avtar ved 25 år alder.

D-panthenol lindrer betennelse og irritasjon, lindrer och regenererer huden på lang sikt. 

Avocado olje fukter huden og gir den verdifulle vitaminer og gjenoppretter elastisiteten i huden

Agurkurt olje bremser hudens aldring, styrker den beskyttende barriere i huden og er anti-inflammatorisk og anti-allergisk. 

Aktiv anti-rynke behandling Lagrend Hyaluron Intense Skin Repair Night er beregnet for daglig pleie av moden hud. Kremene er dermatologisk testet og ikke testet på dyr.